HomeTermostaatitMyHeating app

MyHeating App

Jotta saat kaiken irti 4iE WiFi -termostaatista, lataa Warmupin MyHeating-sovellus älypuhelimille. MyHeating tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten SmartGeo™, energiankäytön ja käyttökustannustiedot, termostaatin personoinnin ja kaukolämpöohjauksen. Käytettävissä iOS, Android ja joitakin toimintoja MyWarmup-tilin kautta nettiselaimissa.

myheating app remote heating control from mobile phone

Ilmainen MyHeating-sovellus on yksinkertainen ja helppokäyttöinen

Kommunikointi termostaatin kanssa mistä tahansa, MyHeating-sovellus mahdollistaa lämmitysjärjestelmän ohjaamisen älypuhelimesta. Sisäänrakennettu SmartGeo-teknologiamme hallinnoi lämmitysjärjestelmää automaattisesti ja vaivattomasti – optimoi energiankulutuksen ja antaa vähemmän huolta.

Jos valintasi ei ole SmartGeo käyttö, käytä MyHeating -sovellusta termostaatin ohjelmointiin. Warmup käyttää Natural Language Programming ™ -teknologiaa, jonka avulla lämmityksen optimointi on sujuva, intuitiivinen prosessi.

Luonnollisen kielen ohjelmointi

Käyttämällä tuttuja termejä ja lauseita lämmitysohjelman erityisvaatimusten ymmärtämiseksi, Natural Language Programming puhuu helppoa kieltä. Esimerkiksi “Mihin aikaan heräät?”

warmup heating controller iphone app

Kaksi ohjaustapaa

Warmupin MyHeating  iOS: lle ja Androidille
Ilmainen MyHeating -sovellus toimii iOS- ja Android-älypuhelimien kanssa, jolloin pääset SmartGeoon ja saat järjestelmän nopeasti hallintaan.

my.warmup.com pöytätietokoneille, kannettaville tietokoneille ja selaimille
Voit hallita Warmup-tiliä, ohjata lämmitystä ja tarkastella energiankulutusta käyttämällä my.warmup.com-sivustoa ilmaiseksi millä tahansa tietokoneella tai mobiiliselaimella.

Miten MyHeating-sovellus auttaa säästämään rahaa?

Warmupin MyHeating-sovellus viestii jatkuvasti Smart-termostaatin kanssa. Useimmat ihmiset käyttävät puhelimiaan koko päivän, jolloin sovellus voi oppia rutiinit älypuhelimiin sisäänrakennetuista paikannuspalveluista (seuraamatta tarkkaa sijaintia). Kun olet käyttänyt uutta Smart-termostaattia muutaman viikon ajan, MyHeating-sovellus tulee ymmärtämään hyvin käyttäjän rutiinit. Se käyttää näitä tietoja optimoimaan lämmitysaikataulut ja mahdollistaa kustannustehokkaimman energiankulutusratkaisun.

smartphone heating control systems ipad

Edistynyt ohjaus

MyHeating-sovelluksen SmartGeo-ominaisuutemme oppii kodin lämmitys- ja viilentämisnopeudet ja asettaa automaattisesti tehokkaimman lämpötilan kun asukkaat ovat poissa kotoa, mikä vähentää lämmityksen käyttöä jopa 25%

SmartGeo

SmartGeo on Warmupin kehittämä ainutlaatuinen teknologia, joka on sisäänrakennettu MyHeating-sovellukseen ja joka käyttää kehittynyttä algoritmiä tehokkaimpien lämpöasetusten ymmärtämiseen. Automaattisesti työskennellen, se oppii rutiineja ja sijainnin älypuhelimilla tapahtuvan taustakommunikaation avulla, alentaen lämpötilaa silloin kun käyttäjät ovat poissa, ja kohottaa sen ihanteelliseen lämpötilaan juuri ajoissa kotiin saapumista varten. Kaikki tämä ilman mitään monimutkaisia ohjelmia.

SmartGeo on paljon kehittyneempi teknologia kuin muut yleisesti käytettävät lämmityshallintaohjelmistot.

  • Toisin kuin käyttöön perutuva tunnistustekniikka, joka ilmoittaa lämmitysjärjestelmälle vain silloin, kun käyttäjä on kotona, SmartGeo käynnistää kodin lämpenemisen vähitellen, juuri ajoissa ennen kotiin saapumista.
  • Toisin kuin Geo-Fencing -teknologia, joka hälyttää lämmitysjärjestelmää vain silloin kun käyttäjät lähtevät tai tulevat kotiin järjestelmän raja-alueelta, mikä aiheuttaa huomattavaa energianhukkaa, SmartGeo lukee tarkasti sijainnin ja ohjaa lämmitystä vastaavasti.

SmartGeo optimoi lämmitysjärjestelmän vaivattomasti ja automaattisesti yhdistämällä paikannusteknologian rutiinikäyttöön

SmartGeo works with the location services built into smartphones and uniquely, also learns your routines. So unlike other systems, your home is automatically warm at just the right times, and always comfortable when you get home, even if it’s unexpected. All this, and it’s running much more efficiently than other systems when you’re likely to be out for longer periods, like at work.

Sama turvallisuus kuin verkkopankissa

Otamme turvallisuuden vakavasti. Siksi käyttäjätietomme ovat suojatut samalle standardille kuin verkkopankissa. Tämä tarkoittaa, että yksittäiset tiedot salataan siinä määrin, että ne ovat lukukelvottomia. Meidän salaustasomme on luokiteltu samalle tasolle salattujen tiedustelutiedostojen kanssa.

Tietosi eivät ole ainoastaan turvassa, SmartGeo toimii koskaan tietämättä todellista sijaintiasi – se ei koskaan seuraa GPS-signaalia vaan laskee likimääräisen etäisyyden kotoa.