HomeSähkölattialämmitysLämmityskaapelit

Lämmityskaapelit

Warmupin lämmityskaapeleihin kuuluvat järjestelmät sekä uudisrakennuksille että peruskorjaukseen, suoralämmityksestä järjestelmiin, jotka tuottavat suuremman lämpövoimakkuuden.

WIS-lämmityskaapeli on suunniteltu asennettavaksi betonilaastikerrokseen ja sopii melkein mihin tahansa lattianpäällysteeseen.

Katso tuote

DCM-PRO on lämmitetty irrotusjärjestelmä, joka on suunniteltu nopeaan asennukseen kaikilla alueilla, ja se on ihanteellinen laattojen alla.

Katso tuote

DWS on joustava ja kestävä lämmityskaapeli, joka sopii epäsäännöllisen muotoisille huoneille ja alueille, joissa on paljon kiinteitä kalusteita.

Katso tuote
Sähkölattialämmitys

Hyödyt

Nopea asennus

Yksittäinen yhteys

Järjestelmät kaiken tyyppisille lattianpäällysteille

Kaikki järjestelmät ovat kaksoisjohtimisia integroidulla maalla, mikä lisää turvallisuutta

underfloor heating inscreed cutaway diagram

Lämmityskaapelit

Warmupin lämmityskaapeleilla on erilaisia käyttötarkoituksia. Kun WIS-lämmityskaapeli on järjestelmä, joka on suunniteltu upotettavaksi laastikerrokseen, DCM-Pro-järjestelmä ja DWS-lämmityskaapeli on suunniteltu käytettäväksi suoraan lopulliseen lattiapäällykseen.

WIS-lämmityskaapeli on uusiin rakenteisiin sopiva järjestelmä. Asennus voi toimia lämmönvaraajana, jolloin höyryä vapautuu hitaasti lattialle. Lämpövoimakkuus on korkea, joten hyvin eristetyissä kodeissa on mahdollista hyödyntää halvempaa yötariffia.

DCM-Pro-järjestelmä on innovatiivinen uusi lämmitysjärjestelmä, joka mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen säästämällä aikaa ja kustannuksia. Järjestelmä sopii kaikille lattiatyypeille ja suojaa lattiapäällysteitä kausittaisilta muutoksilta, jotka voivat aiheuttaa halkeamia lattiapäällysteessä.

DWS-lämpökaapeli on suunniteltu asennettavaksi keraamisille tai kivilattioille. Sitä käytetään yleensä lämmitysmatojen sijaan pienissä ja epäsäännöllisen muotoisissa tiloissa.

Lisätuotteet

Termostaatit

Oikean ohjausjärjestelmän valinta on erittäin tärkeää, jotta lämmitysjärjestelmä toimisi parhaalla mahdollisella tavalla tehokkaasti ja helposti.

Katso termostaatit

Eristyslevyt

Lattialämmityksellä varustettujen eristyslevyjen käyttö vähentää merkittävästi lämmitys- ja käyttökustannuksia.

Katso eristys