HomeSähkölattialämmitys

Sähkölattialämmitys

Yli 2,5 miljoonaa järjestelmää, joita myydään yli 70 maassa ympäri maailmaa, Warmup tarjoaa laajan valikoiman sähkölattialämmitysjärjestelmiä, jotka ovat yhteensopivia kaikkien lattiatyyppien, huoneiden ja hankkeiden kanssa. Järjestelmämme kehitetään ja testataan Saksan sisäisessä tutkimuskeskuksessa, ja niillä on parhaat akkreditoinnit, elinikäiset takuut ja tekninen neuvontapalvelu kaikille asiakkaille, kuten asunnon omistajille, asentajille, tarkkailijoille ja vähittäismyyjille.

Sähkölattialämmitys

Yli 2,5 miljoonaa järjestelmää, joita myydään yli 70 maassa ympäri maailmaa, Warmup tarjoaa laajan valikoiman sähkölattialämmitysjärjestelmiä, jotka ovat yhteensopivia kaikkien lattiatyyppien, huoneiden ja hankkeiden kanssa. Järjestelmämme kehitetään ja testataan Saksan sisäisessä tutkimuskeskuksessa, ja niillä on parhaat akkreditoinnit, elinikäiset takuut ja tekninen neuvontapalvelu kaikille asiakkaille, kuten asunnon omistajille, asentajille, tarkkailijoille ja vähittäismyyjille.

Warmup sähköiset lattialämmitysjärjestelmät

Warmup-lattialämmityksen tuotevalikoimassa on aina erinomainen sopivuus jokaiseen projektiin. Lämmitysjärjestelmät ovat seurausta yli 24 vuoden kokemuksesta ja tiukasta tutkimus- ja kehitystyöstä. Tämän ansiosta voimme taata korkealaatuisimman lattialämmitysjärjestelmän markkinoilla, elinikäisellä takuulla. Tutustu tuotevalikoimaamme alla.

Ihanteellinen remontointiin ja mataliin rakennuksiin

Katso tuotteita

Ihanteellinen uusille rakennuksille ja suurille rakennushankkeille

Katso tuotteita

Pitää ajotiet, kourut ja kävelytiet sulina.

Katso tuotteita

Maksimoi lattialämmitysjärjestelmän energiatehokkuuden

Katso tuotteita

Lattialämmityksen kanssa yhteensopivat lattianpäällysteet

Säteilylämmitys on yhteensopiva melkein kaikkien lattianpäällysteiden kanssa. Lattiatyypin lämmönjohtavuus on tärkeä, kun valitaan lattialämmitykselle paras lattia. Lämmönjohtavuus on lattiamateriaalin kyky siirtää lämpöä lämmitysjärjestelmästä lattiaan. Mitä parempi lämmönjohtavuus, sitä tehokkaampi lämmitysjärjestelmä on.

Puu

Warmup-lattialämmitysjärjestelmiä voidaan käyttää puulattian kanssa. Laaja valikoima tuotteitamme takaa täydellisen ratkaisun lämmitetyille puulattialle.

Lue lisää

Laatta- ja kivilattiat sopivat käytettäväksi lattialämmitysjärjestelmän kanssa, koska ne siirtävät lämpöä tehokkaasti, lämmittävät nopeasti ja pitävät lämpöä hyvin.

Lue lisää

Laminaattilattia sopii hyvin käytettäväksi sähkölattialämmityksen kanssa.
Mitä tiheämpi materiaali, sitä paremmin se siirtää lämpöä.

Lue lisää

Vinyylilattioita voidaan turvallisesti käyttää sähkölattialämmityksellä. Vinyyli lämpenee ja jäähtyy nopeasti.

Lue lisää

Lattialämmitys eri huoneissa

Järjestelmät voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen, toimistoon tai rakennukseen. Huoneissa on kuitenkin eroja, ja ne käyttävät yleisesti lattianpäällysteitä, jotka heijastavat niiden asennustilan tyyppiä. Esimerkiksi olohuoneet ovat tavallisesti suurempia puu-, vinyyli- tai laminaattilattiapäällysteisiä alueita, kun taas kylpyhuoneet ovat pieniä tiloja, joissa käytetään laattoja. Lisätietoja lattialämmityksestä eri huoneissa.

Lämpimät laatat ovat houkutteleva ajatus, ja Warmup on suunnitellut erityisesti kylpyhuonejärjestelmiä.

Lue lisää

Energiatehokas lattialämmitysjärjestelmä makuuhuoneessa pitää ilman raikkaana ja happipitoisena, kun ihmiset nukkuvat.

Lue lisää

Lattialämmitys antaa täyden suunnittelun vapauden, koska toisin kuin suuret patterit, se ei vie mitään seinätilaa.

Lue lisää

Lattialämmitys on täydellinen ratkaisu keittiölle, pitäen ilman raikkaana ilman seinätilan viemistä.

Lue lisää