Lattialämmityksen asennus

Lattialämmitys voidaan asentaa sekä kunnostettaviin kohteisiin että uusiin rakennuksiin. Olemme laatineet joitakin neuvoja, jotka osoittavat, kuinka nopeaa ja helppoa on lattialämmityksen asentaminen.

Miten lattialämmitys asennetaan?

Lattialämmitysasennuksen voi suorittaa pätevä henkilö tai ammattimainen asentaja. Tarkat asennusvaiheet riippuvat lämmitysjärjestelmän merkistä ja tyypistä, joten lue huolella käsikirja läpi ennen työn aloittamista. Kaikki sähkötyöt, mukaan lukien johdotus ja termostaatin kytkeminen lämmitysjärjestelmään, on teetettävä sertifioidulla sähköasentajalla.

Video-oppaat

Warmup-videokirjasto tarjoaa yksityiskohtaiset lattialämmityksen asennusohjeet. Nämä videot on tarkoitettu käytettäviksi vain oppaana, joten noudata koko asennusohjetta 

Asennustakuu

Olimme ensimmäinen tuotemerkki markkinoilla, joka tarjoaa SafetyNet™ -asennustakuun lämmityskaapelille. Jos lämmitysjärjestelmä vahingoittuu  järjestelmää asennettaessa, korvataan se maksutta. Ota meihin yhteyttä järjestääksesi korvauksen.

Käsikirjat ja ohjeet

Tutustu tuoteselosteeseen, josta löydät kaikkien tuotteidemme asennusohjeet ja tekniset tiedot. Muista aina lukea asennusohje huolellisesti ja noudata ohjeita riippumatta siitä, onko kyseessä sähkölämmitysjärjestelmä, termostaatti tai muu Warmup-sarjan tuote.