HomeSähkölattialämmitysLattian eristysDual Overlay järjestelmä

Dual Overlay järjestelmä

Dual Overlay on vapaasti kelluva alalattia, jota käytetään kalvolämmitysjärjestelmän kanssa, mattojen ja vinyyli- ja linoleumilattioiden alla.

Dual Overlay järjestelmä

Dual Overlay järjestelmä

Dual Overlay järjestelmä

Dual Overlay on vapaasti kelluva alalattia, jota käytetään kalvolämmitysjärjestelmän kanssa, mattojen ja vinyyli- ja linoleumilattioiden alla.

Mikä on Dual Overlay järjestelmä?

Dual Overlaytä suositellaan käytettäväksi Warmup kalvolämmittimen ja eristetyn alusmateriaalin kanssa täydelliseen lattialämmitysratkaisuun, joka on täydellinen pehmeämmille lattiapäällysteille.

Dual Overlayn kaksi kerrosta sijaitsevat kalvolämmittimen yläpuolella ja toimivat kuin tukeva ja vakaa alalattia, joka suojaa lattialämmitintä raskailta kuormituspisteiltä, kuten suurilta kirjahyllyiltä tai sängyiltä. Järjestelmä on vapaasti kelluva ja nopea ja helppo asentaa.

Hyödyt

N

Erittäin ohut, vain 7 mm paksu

N

Mahdollistaa vakaan alalattian

Jonka päälle voidaan sijoittaa erilaisia lattiapäällysteitä

N

Helppo asentaa

N

Suojaus lämmitysjärjestelmälle

Varmistaa, että koko lämmitysjärjestelmä on suojattu viimeistellyn lattiapäällysteen alla.

N

Lämmityskaapelin suojaus

Suojaa sähköisen lämmityskaapelin vaurioilta, jos lattiaa ei ole asennettu välittömästi

Dual Overlay “kuiville” huoneille

Dual Overlay System ei ole sopiva sovelluksiin “märissä” huoneissa, kuten kylpyhuoneissa. Jos käytät vinyylilattiaa tai mattoa kosteassa huoneessa, harkitse yhteensopivien sähköjärjestelmien, kuten DCM-PRO, SPM-lämmitysmatto tai DWS-lämpökaapelijärjestelmien käyttöä; kaikki asennettuna 10mm kerrokseen itsetasaavaa yhdistettä joka suojaa järjestelmää kosteudelta. Ota yhteyttä Warmup saadaksesi lisätietoja.

Asennus

Koostuen erillisistä ylä- ja pohjalevyistä, Dual Overlayn kaksi kerrosta, jotka ovat sijoitettu toistensa päälle porrastetuilla ja päällekkäisillä liitoksilla, takaavat vahvan alalattian. Järjestelmä on saatavana pakkauksissa joissa on 4 paria levyjä, jotka kattavat 2,88 m². Koska Dual Overlay on kelluva alalattia, järjestelmää ei ole kiinnitetty alla olevaan lattiaan ja siksi se on asennettavissa nopeasti ja puhtaasti ilman pohjustusta.

Jotkut lattianvalmistajat sallivat lattialämmitysjärjestelmien käytön omien lattianpäällysteidensä kanssa vain silloin kun ne on upotettu laasti/ tasoitusyhdisteeseen. On tärkeää, että tarkastat vinyylin- tai matonvalmistajan kanssa mitkä ovat ne lattialämmitysjärjestelmien tyypit, jotka sopivat valitsemaasi lattianpäällysteeseen.

Dual Overlay
Koko 1200 x 600 mm
Paksuus Base board – 3mm
Top board – 4mm
Koostumus MDF, jossa on interaktiivinen liima
Tiheys (kg/m³) 770
Taivutusvoima (kg/cm²) >40
Kosteus (%) 4-10
Lämpöresistanssi (m²K/W) 0,047
Paloluokka “E” (EN13501-1)