HomeTermostaatit+kit keskuslämmitykseen

+kit keskuslämmitykseen

Warmupin +kit rakennussarja tarjoaa ihanteellisen ratkaisun 4iE Smart WiFi -termostaatin päivittämiseen Smart-termostaatiksi keskuslämmitykseen.

+kit keskuslämmitykseen
+kit keskuslämmitykseen

Warmupin +kit rakennussarja

+kit on suunniteltu toimimaan yhdessä Warmupin tunnetun 4iE Smart WiFi -termostaatin kanssa ja päivittämään sen lattialämmitysjärjestelmien lämmitysohjaimesta toiseen termostaattiin, joka ohjaa langattomasti keskuslämmitysjärjestelmiä. Se tarjoaa kaikki 4iE: n luotettavat edut ja ominaisuudet, jotka asiakkaat tuntevat ja tuovat ne keskitetysti lämmitettyihin koteihin.

Warmupin +kit rakennussarja luo 4iE: lle liikkuvan, langattoman toimivuuden – mahdollistaen keskuslämmitysjärjestelmän ohjaamisen mistä tahansa kodin paikasta. Siinä on kattilan vastaanotin, muuntaja, virtalähde ja jalusta, jotka tukevat 4iE: tä mahdollistaen termostaatin joustavan sijoittamisen kotiin.

Miksi valita Warmup 4iE +kit Smart  termostaatti?

4iE Smart WiFi -termostaatti on Warmupin älykkäin Smart termostaatti, joka käyttää uusinta teknologiaa energiantuhlauksen poistamiseen ja parantaa huomattavasti lämmitysjärjestelmän tehokkuutta. Termostaatti on helppo hallita ja se käyttää Natural Language Programming™ -ohjelmaa, jossa on ohjelmoitava, tyylikäs muotoilu. Käyttäjä voi saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä lämmityslaskuissa käyttämällä termostaattia Warmupin älypuhelinsovellusten rinnalla. MyHeating -sovellus™ ja sen SmartGeo™ -teknologia takaavat, että kotisi lämmitetään automaattisesti haluttuun lämpötilaan vain kun olet kotona tai matkalla kotiin ja että lämmitys toimii matalammassa lämpötilassa kun olet poissa kotoa, näin ollen huomattavasti vähentäen energian kulutusta ja käyttökustannuksia.

Avainominaisuudet

N

Langaton vastaanotin

Kytkettynä kattilaan, se mahdollistaa langattoman yhteyden kattilan ja termostaatin välillä.

N

Älykäs lämmitys

Tuoden älykkäämpiä, kehittyneempiä ja ekologisempia lämmitysmahdollisuuksia keskuslämmitysjärjestelmiin.

N

Tehokkuus

+kit teknologia tarjoaa nopean ja tehokkaan ratkaisun.

+kit voidaan hankkia erikseen 4iE: stä. Asiakas voi ostaa 4iE: n lattialämmitykseen tai ostaa 4iE: n yhdessä +kit rakennussarjan kanssa. Eli jos 4iE on jo olemassa, tilaa vain Warmup +kit ja muuta 4iE Smart-termostaatiksi keskuslämmitysjärjestelmiin. Jos kotitalous käyttää jo 4iE: tä ohjaamaan lattialämmitysjärjestelmää tietyillä alueilla, ne tarvitsevat uuden 4iE: n käytettäväksi +kitin kanssa ohjaamaan kattilaa ja keskuslämmitystä muissa huoneissa.