HomeLumensulatusjärjestelmät

Lumensulatusjärjestelmät

Lisää turvallisuutta ja mukavuutta pitämällä kodit, rakennukset, tiet ja polut lumettomina ja pakkassuojattuina tarjoamalla laajan valikoiman lumensulatusratkaisuja.

Ihanteellinen maanpäällisiin lumensulatuskohteisiin ajoteillä, poluilla, portailla, terasseilla ja parvekkeilla. Voidaan käyttää myös katto- ja räystäsovellutuksissa.

Katso tuote

Ihanteellinen katto- ja räystäsovellutuksiin. Voidaan käyttää myös putkien jäätymissuojaussovellutuksissa.

Katso tuote

Ihanteellinen suojaamaan putkia jäätymiseltä. Voidaan käyttää sekä muovi- että metalliputkissa.

Katso tuote

Maksimoi lumensulatusjärjestelmän energiatehokkuuden. Ihanteellinen maa- tai katto- ja räystäsovellutuksissa.

Katso tuote
Lumensulatus

Lumen sulamis- ja jäätymissuojajärjestelmän etuja ovat:

Kustannussäästöt

Järjestelmät ovat kustannustehokkaampia pitkällä aikavälillä kuin jatkuva suolan käyttö ja sen puhdistaminen, ja vähentävät jätteen määrää pidentämällä sementin käyttöikää.

Lisäarvo

Warmup lumen- tai jäätymisenestojärjestelmä voi pidentää kattojen, putkien ja päällysteiden käyttöikää poistamalla kovien suolojen ja kemikaalien käytön sekä vähentämällä lumenpoistolaitteiden aiheuttamia vahinkoja.

Viisas investointi

Warmup lumensulatusjärjestelmän asentaminen on erinomainen investointi, joka voi nostaa kotisi arvoa. Se on pitkäaikainen ratkaisu jalkakäytävien, kattojen ja putkien pitämiseksi puhtaana lumesta ja jäästä, mikä lisää omaisuuden arvoa.

Mekaanista työtilaa ei tarvita

Ei ole tarvetta osoittaa erikoista tilaa kotona tai autotallissa laitteita varten. Järjestelmässä on pieni seinälle asennettava lämpötilansäädin ja jalkakäytävälle tai  katolle asennettava anturi.

Energiatehokkuus

Lumensulatusjärjestelmät toimivat yhdessä automaattisen aktivointilaitteen (lämpötilansäätimet) kanssa, joka käynnistää järjestelmän, kun se havaitsee tarvittavan sademäärän ja jäätymislämpötilan. Nämä säätimet varmistavat, että järjestelmä on aktiivinen vain hyödyllisten jaksojen aikana ja että se vähentää energiankulutusta.