HomeSähkölattialämmitysLattian eristys

Lattian eristys

Lämmöneristys sähköisen lattialämmityksen yhteydessä vähentää merkittävästi lämmitys- ja käyttökustannuksia.

Ekstrudoitua polystyreeniä oleva eristyslevy, jonka molemmilla puolilla on lasikuituverkko, joka on upotettu ohueen sementtipolymeerilevyyn.

Lue lisää

Vesitiivis eristyslevy, joka on valmistettu ekstrudoitusta polystyreenistä. Lämmityskaapeleita ei voi asentaa suoraan kosketukseen levyn kanssa.

Lue lisää

Eristetty alusmateriaali on ohut polystyreenistä tehty eristyseste, jolla on tehokkaat akustiset ominaisuudet kohinan ja melun vaimentamiseksi.

Lue lisää

Suunniteltu käytettäväksi WLFH-kalvojärjestelmän kanssa. Tarjoaa tasaisen ja litteän pohjan pehmeälle ja joustavalle lattialle, kuten matolle ja vinyylille.

Lue lisää
Sähkölattialämmitys

Hyödyt

Nopeammat lämmitysajat

Pienemmät lämpöhäviöt

Energiakustannusten pienentäminen

Miksi eristää lattia?

15 – 20% rakennuksen kokonaislämpöhäviöstä tapahtuu lattian läpi, joten lattiaeristyksen asentaminen voi vähentää energiakustannuksia, tehdä kodista tehokkaamman ja edistää kodin pitkäikäisyyttä.

Historiallisesti, lattiaa ei eristetty johtuen väitteestä, että lämpö nousee, joten ihmisten tuli keskittää energiansa estämään lämpöhäviöitä kattojen ja seinien läpi, joita voi esiintyä kuuman ilmaa liikkuessa ylöspäin kodin läpi. Kuitenkin lämpöhäviö lattian läpi voi silti tapahtua, kun lattian alle oleva alue ei ole ilmastointi-eristetty. Näin ollen lattian eristämisen laiminlyöminen voi johtaa korkeampiin energialaskuihin, koska lämmitysjärjestelmien on toimittava ahkerammin, jotta tila pysyisi lämpimänä.

Miten eristys toimii

Eristys hidastaa rakennuksen lämpöhäviöitä joko käyttämällä suuria, kevyitä materiaaleja tai käyttämällä heijastavia materiaaleja heijastamaan lämpöä takaisin rakennukseen.

Eristys on erittäin merkittävä tekijä rakennuksen lämpötehokkuudessa, mutta se ei ole ainoa. Vaikka koti onkin hyvin eristetty, lämpö voi silti päästä karkuun ilmaraoista, ikkunoista, raoista eristeissä ja rakennuselementteissä, kuten kehyksissä, kuten alla lämpösillassa selvitetään. Rakennuksen lämpötehokkuus riippuu siitä, miten kaikki rakennuksen elementit toimivat tehokkaasti yhdessä.

Warmup tarjoaa erilaisia lattian eristysmateriaaleja, jotka soveltuvat käytettäväksi meidän sähköisten lattialämmitysjärjestelmiemme kanssa. Jos aiot käyttää erityyppisiä eristyksiä, varmista, että tärkeimmät lämpöominaisuudet ja yhteensopivuus lattialämmityksen kanssa säilyvät.