HomeSähkölattialämmitysLämmitysmatot

Lämmitysmatot

Ihanteellinen kunnostustöihin, lämmitysmatot tarjoavat lämpöä koko huoneeseen, mikä antaa uuden merkityksen lämmitykselle ja mukavuudelle.

Sähkölattialämmitys

Hyötyjä

Nopeat lämmitysajat

Ihanteellinen korjaustöihin, joissa lattian korkeus on rajallinen

Nopea asennus

Yksittäinen yhteys

Järjestelmät kaiken tyyppisille lattianpäällysteille

Kaikki järjestelmät ovat kaksoisjohtimisia integroidulla maalla, mikä lisää turvallisuutta

SPM-lämmitysmatto (tai StickyMat) on erittäin ohut 1,8 mm:n lämmityskaapeli, joka on sijoitettu helposti liimaverkkoon, joka on helppo liimata lattialle.

Katso tuote

PVC-lämmitysmattojärjestelmä on ihanteellinen asennettavaksi säännöllisen muotoisille alueille, joissa 0,5 metriä leveitä mattoja voidaan nopeasti laskea lattian yli rinnakkain.

Katso tuote

Kalvolämmitysjärjestelmä sopii erinomaisesti asennettavaksi pehmeisiin lattiapäällysteisiin tai kelluviin kerroksiin. Kalvonlämmittimen asennusta varten ei tarvita tasoituslaastia tai itsetasausta.

Katso tuote
Lämmitysmatot

Lämmitysmatot

Lattialämmitysjärjestelmät, joita käytetään suoraan lopulliseen lattian pintaan, tarjoavat lämmitysajan minuuteissa tuntien sijaan, välttäen ylikuumenemisen ja energiahukan. Arvioimme, että laattajärjestelmien välillä kestää 10-15 minuuttia lattian lämpötilan nostamiseksi 5ºC, kun taas laminaattien välillä kestää 20-30 minuuttia.

Kodin remontoinnissa monesti ei ole käytännöllistä poistaa vanhaa lattiaa. Lattiamatot voidaan sijoittaa suoraan vanhan lattian päälle, jolloin vältetään vanhan lattian poistokustannukset ja pinnantasaus uudelleen. Suosittelemme lämmöneristyksen käyttöä, joka voidaan valita kiinteiden sementtipäällysteisten eristyslevyjen (laattojen alla) tai pehmeän eristeen (laminaattien alla) valikoimastamme.

Warmup-lämmitysmatot käyttävät BEAB- hyväksyttyjä erittäin ohuita lämmityselementtejä lattian pinnan lämmittämiseen nopeasti ja varovasti.

SPM- ja PVC-lämmitysmattojärjestelmät soveltuvat keraamisten laattojen ja kivilattian asennukseen. Niitä toimitetaan kahdella eri teholla: 150 W/m² ja 200 W/m². Korkeampi teho on suunniteltu käytettäväksi alueilla, joilla lämpöhäviö on korkeampi, kuten konservatorioissa tai olohuoneissa, joissa on suuret lasiovet.

WLFH-kalvolämmitin on suunniteltu asennettavaksi puuhun / laminaattiin ja pehmeisiin ja joustaviin lattianpäällysteisiin, kuten mattoon ja vinyyliin. Kalvonlämmitysjärjestelmä tarjoaa täysin kuivan asennuksen ilman minkäänlaista tasoitelaastia tai liimoja.

Lisätuotteet

Termostaatit

Oikean ohjausjärjestelmän valinta on erittäin tärkeää, jotta lämmitysjärjestelmä toimisi parhaalla mahdollisella tavalla tehokkaasti ja helposti.

Katso termostaatit

Eristyslevyt

Lattialämmityksellä varustettujen eristyslevyjen käyttö vähentää merkittävästi lämmitys- ja käyttökustannuksia.

Katso eristys