HomeTietoa WarmupParhaat takuut

Parhaat takuut

Tarjoamme markkinoiden johtavia takuita kaikille tuotteillemme.

Meillä on yli 25 vuoden kokemus asuntojen lämmittämisestä kaikkialla maailmassa, olemme luottavaisia huippututkimuksemme ja tuotesuunnittelumme suhteen, ja monet lattialämmitysjärjestelmämme tulevat elinikäisen takuun piiriin.

Ymmärrämme myös, että asennuksen aikana voidaan tehdä virheitä; siksi tarjoamme tunnetun SafetyNet-asennustakuun. Tämä tarjoaa suojan, jos lattialämmitysjärjestelmä vaurioituu vahingossa järjestelmän asennuksen aikana. Jos vaurio tapahtuu, se korvataan maksutta.

Warmup-takuu

Tuotteemme hyvät takuut ovat mahdollisia, koska olemme sitoutuneet tutkimukseen ja kehitykseen, jatkuvaan laadunvarmistukseen ISO 9001 -prosessin mukaan ja useiden sääntelyviranomaisten testausvaatimuksiin. Näin ollen emme usko, että kaikki Takuut ovat samanlaisia. Suosittelemme tarkistamaan mitä muiden yritysten takuut todella pitävät sisällään ennen tuotteen ostamista. Warmup-takuilla on varmistettu akkreditointitaso, vahva taloudellinen tuki ja yli 25 vuoden kokemus kaupankäynnistä.

Takuun kesto

Kaikki Warmup-tuotteet tulevat takuun piiriin, jos tuote on rekisteröity Warmupin kautta 30 päivän kuluessa ja pätevä urakoitsija asentaa sen rakennussääntöjen mukaisesti. Lisätietoja saat käyttöehdoistamme.

Kaikilla Warmup-termostaateilla, ohjaimilla ja antureilla on 3 vuoden takuu.

DWS-lämmityskaapeli – Elinikäinen takuu

SPM-lämmitysmatto – Elinikäinen takuu

DCM-PRO-järjestelmä – Elinikäinen takuu

PVC-lämmitysmatto – 10 vuoden takuu

WIS lämmityskaapeli – 10 vuoden takuu

WLFH lämmityskalvo – 15 vuoden takuu

warranty-Lifetime     warranty-15Year     warranty-10Year

Kaikilla Warmup-eristyslevyillä on 5 vuoden takuu.

warranty-30Year

SafetyNet ™ -asennustakuun

Olimme ensimmäinen tuotemerkki markkinoilla joka tarjoaa SafetyNet ™ -asennustakuun lämmityskaapeleille.

Jos järjestelmä vahingossa vahingoittuu asennuksen aikana ja ennen kuin se peitetään betonilla tai lattialla, se korvataan maksutta. SafetyNet ™ -asennustakuu ei kata minkäänlaista muuta vahinkoa, väärinkäyttöä tai väärää asennusta, mikä johtuu virheellisistä liima- tai lattiaolosuhteista, ja asiakkaalle tai asentajalle korvataan maksimissaan vain yksi järjestelmä. Ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa tuotteen ostamisesta, järjestääksesi korvaavan vaihtoehdon.