Keittiön sähkölattialämmitys

Sähkölattialämmitys on täydellinen ratkaisu keittiöille, joissa ei ole paljon tilaa.

Miksi asentaa sähkölattialämmitys keittiöön?

Kodin sydän, keittiö, on yleensä talon eniten käytetty huone, ja sen on kyettävä sopeutumaan viihdyttämiseen, ruoanlaittoon ja rentoutumiseen.

Sähkölattialämmitys on ihanteellinen käytettäväksi keittiössä, sillä se tarjoaa “näkymättömän” lähestymistavan kodin lämmitykseen. Se sopii erinomaisesti huoneisiin, joissa ei ole ollenkaan seinätilaa pattereille.

Warmup sähköiset lattialämmitysjärjestelmät, riippumatta siitä, käytetäänkö niitä ensisijaisena tai toissijaisena lämmönlähteenä, tarjoavat vertaansa vailla olevan mukavuuden kustannustehokkaalla tavalla.

underfloor heating system in the kitchen
underfloor heating system in the kitchen

Mikä järjestelmä valita?

Keittiö on täydellinen paikka jonka lämmittää sähkölattialämmityksellä. Meillä on harkittavana useita vaihtoehtoja, jotka sopivia eri lattiapäällysteille ja hintatasoille.

SPM-lämmitysmatto on suunniteltu käytettäväksi liimakerroksessa laattojen alla. Vakioetäisyys ja itseliimautuva matto tekevät asennuksesta helpon ja nopean säännöllisesti muotoilluissa huoneissa, samalla varmistaen asennuksen tarkkuuden.

DCM-PRO on uusi, innovatiivinen Warmup- järjestelmä, joka suojaa laatoitettuja lattioita halkeilulta. Se koostuu erotuskalvosta, jossa on lämmityskaapeli, ja se mahdollistaa sähköisen lattialämmityksen asentamisen nopeasti ja helposti.

DWS-lämmityskaapeli on suunniteltu käytettäväksi liimakerroksessa laattojen alla tai tasoitusyhdisteessä muiden lattiapäällysteiden alla ja sopii täydellisesti asennettavaksi pienissä tai epäsäännöllisissä paikoissa.

WIS-lämpökaapeli on suunniteltu käytettäväksi uudessa rakennuksessa ja sitä voidaan käyttää kaikentyyppisten lattiapintojen alla, ja se on tarpeeksi monipuolinen käytettäväksi missä tahansa asunnon osassa.

Parhaat keittiön lattiapäällysteet

Sähkölattialämmitys voidaan asentaa lähes kaikkiin lattiatyyppeihin. Joissakin lattiapäällysteissä on korkeammat lämpötilarajoitukset, jotka vaikuttavat lattian lämpötehoon.

  • Puu, vinyyli, laminaatti ja matto on rajoitettu 27 °C:een
  • Laatat tai kivet voidaan lämmittää korkeampaan lämpötilaan (esim. 30 °C), mikä johtaa korkeampaan lämmöntuotantoon laattalattialla.
electric underfloor heating system in the kitchen

On tärkeää huomata, että liian paksut lattiat pienentävät järjestelmän suorituskykyä jolloin lattian lämpötila ja maksimilämpötilan tuotanto jäävät liian alhaisiksi.

electric underfloor heating system in the kitchen

Keittiön sähkölattialämmityksen kustannukset

Warmupin järjestelmät ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja johtuen sähkölattialämmityksen suuremmasta energiatehokkuudesta verrattuna tyypillisiin keskuslämmitysjärjestelmiin paljon alhaisempia käyttökustannuksiltaan. Pyydä tarjous ottamalla yhteyttä Warmupiin.

kitchen underfloor heating layout

Keittiön lattialämmityksen edut

Suunnittelun vapaus keittiössä

Peruskorjauksissa sähkölattialämmitys on ihanteellinen lisä projektiin, koska se ei lisää lattian korkeutta ja antaa mahdollisuuden nauttia lämpimistä lattioista tulevina vuosina.

Järjestelmä tarjoaa suunnitteluvapauden antamalla enemmän tilaa, koska suuria pattereita ei tarvita. Sähkölattialämmitys ei vie myöskään yhtään seinätilaa, mikä mahdollistaa  keittiön suunnittelun vapauden.

kitchen without radiators

Mukavuus ja energiatehokkuus

Uusissa kodeissa keittiöt suunnitellaan usein osana laajempaa asuintilaa, jotta perhe ja ystävät voivat asua ja viihtyä paremmin. Vanhempien kiinteistöjen omistajat muuttavat ja laajentavat usein näitä tiloja vastaamaan nykyaikaisia elämäntapojaan ja samalla saavat lisäarvoa jälleenmyyntitarkoituksiin.

Sähkölämmitys on suosittu valinta kodin omistajien keskuudessa, erityisesti niille jotka haluavat lisätä mukavuuttaan ja parantaa keittiönsä energiatehokkuutta. Sähkölattialämmitys levittää lämpöä käyttämällä koko lattiapinta-alaa ja lämmittää huoneen hellävaroin haluttuun, mukavaan lämpötilaan.