HomeTietoa WarmupPalvelut

Parhaat palvelut

Tekninen apu

Tarjoamme teknistä apua asunnon omistajille, asentajille, valmistajille, jälleenmyyjille ja muille Warmup-asiakkaille, joka päivä. Jos sinulla on kysymys tai ongelmia asennuksen kansa, kokenut tiimimme on avuksi.

Tiimimme on täysin ammattimainen ja teknisesti pätevä kaikissa sähkölattialämmitykseen liittyvissä asioissa mukaan lukien ohjausjärjestelmät.

Warmup london office

Saatavana päivittäin

N

Ennen asennusta

Kysymykset liittyen suunnitteluun, tuotevalintaan ja teknisiin asioihin, mukaan lukien käyttökustannukset.

N

Asennuksen aikana

Kaikissa asioissa, jotka syntyvät paikan päällä tuotteidemme asennuksen yhteydessä.

N

Asennuksen jälkeen

Kysymykset liittyen käyttöönottoon, termostaatin ohjelmointiin ja Warmup-järjestelmän toimintaan liittyvissä asioissa.

Paikan päälle toimitettava tekninen apu

Jos sinulla on ongelma, ota meihin yhteyttä ja autamme nopeasti saamaan oikean ratkaisun. Jos emme pysty ratkaisemaan ongelmaa puhelimessa ja tiimimme täytyy käydä paikan päällä, varaamme ajan tapaamiseen.

Warmup in-house services

Sisäinen suunnittelutiimi

Meillä on joukko päteviä CAD-suunnittelijoita ja projektipäälliköitä, jotka antavat yksityiskohtaisen tarjouksen projektin yksityiskohdista ja suunnitelmista tai piirustuksista. Voimme suunnitella loppuun asti valmisteltuja tarjouksia, varmistaaksemme sen, että asennus ja tilan valvonta ovat tarkasti halutulla alueella. Asiantuntijatiimimme pystyy antamaan neuvoja rakennusalustojen, asennustapojen ja järjestelmien kanssa käytettävien lattiapäällysteiden osalta.

Warmup in-house services