HomeSähkölattialämmitysKylpyhuoneen tarvikkeet

Kylpyhuoneen tarvikkeet

Kylpyhuonetarvikkeet lisäävät mukavuutta ja luovat kylpyhuoneeseen todella ylellisen tunnelman. Meidän kylpyhuonetarvikkeiden valikoimamme on suunniteltu lisäämään mukavuutta ja helppoutta tehden kylpyhuoneista ylellisempiä.

Peililämmitin tarjoaa selkeän peilikuvan aina kun ajat parran, käytät kosmetiikka tai hiustenkuivaajaa.

Katso tuote

Seinälämmitys on ihanteellinen lämmittääksesi pienen osan seinää tai myös koko huoneen lämmitykseen. Erityisen sopiva asuinrakennuksiin, joissa ongelmana on lämpöhäviö ja huono eristys.

Katso tuote

Sähköiset pyyhekuivaimemme ovat kauniisti suunniteltuja ja tehtyjä laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Niiden sisällä ei ole nesteitä, joten ne ovat huoltovapaita ja uskomattoman halpoja.

Katso tuote
Kylpyhuoneen tarvikkeet
Kylpyhuoneen tarvikkeet

Höyrytön kylpyhuoneen peili

Höyryssä olevat kylpyhuoneen peilit voivat olla haaste. Warmupin peililämmittimet tarjoavat turvallisen ja helpon tavan pitää peilit kirkkaina ja höyryttöminä. Peililämmitin on itseliimautuva ja se asennetaan suoraan peilin kääntöpuolelle.

heated bathroom mirror
heated bathroom mirror
underfloor heating bathroom

Lämmitetty pyyhekuivain

Mikään ei voita sitä tunnetta, että lämpimät pyyhkeet ovat valmiina kun tulet ulos kylpyammeesta. Warmupin pyyhekuivain on täydellinen valinta modernille kylpyhuoneelle. Saatavana kolmessa eri koossa, ne sopivat kaikkiin tiloihin; sähköiset pyyhekuivaimet auttavat lämmittämään kylpyhuonetta ilman, että on tarpeellista asentaa uusia putkistoja.

underfloor heating bathroom

Kiinnostavat tuotteet

Tutustu sähkölattialämmityksen antamien lämpimien laattojen hyötyyn, kustannustehokkuuteen ja elinikäiseen mukavuuteen. Ihanteellinen kaikissa kylpyhuoneissa, kosteissa tiloissa ja suihkutiloissa.

Lue lisää

Laatat ovat ihanteellisia käytettäväksi sähkölämmitysjärjestelmän kanssa, koska ne lämpenevät nopeasti ja sitovat lämpöä hyvin, mikä tekee järjestelmästä tehokkaan.

Lue lisää

Warmup tarjoaa laajan valikoiman lattialämmitysohjaimia yksinkertaisista manuaalisista termostaateista uusimpiin, etäkäytettäviin älykkäisiin termostaatteihin.

Lue lisää