HomeTermostaatit

Termostaatit ja lämmitysohjaimet

Oikean ohjausjärjestelmän valinta on ratkaisevan tärkeää varmistettaessa että lämmitysjärjestelmä toimii tehokkaasti ja helposti. Warmup tarjoaa laajan valikoiman termostaattiohjaimia yksinkertaisista manuaalisista termostaateista uusimpiin, etäkäytettäviin älykkäisiin termostaatteihin.

Warmup termostaatin luokat

Johtuen yli 25 vuoden kokemuksesta,  tuotekehityksestä ja asiantuntemuksesta, Warmup tarjoaa parhaat lattialämmitystermostaatit kotisi lämmönhallintaan.

Olipa kyseessä yksinkertainen, käsin säädettävä sähköinen lattialämmitystermostaatti tai teknologisesti kehittynyt älykäs lattialämmitysohjain – meillä on laaja valikoima kaikkiin lämmitystarpeisiin. Vältä energian tuhlausta ja saavuta suuria säästöjä energialaskuissa asentamalla Warmup-lattialämmitystermostaatti.

Älykkäät termostaatit

Älykkäät Termostaatit

Automaattisesti toimivat Warmup älykkäät termostaatit, jotka käyttävät langatonta viestintää ja sovelluspohjaista teknologiaa, ovat nyt kaikkein edistyksellisimpiä lämmitysohjaimia.

Ohjelmoitavat termostaatit

Ohjelmoitavat Termostaatit

Yksinkertaisempia kuin älykkäät termostaatit, Warmupin ohjelmoitavat termostaatit mahdollistavat lämmityksen ohjelmoinnin ja personoinnin.

Manuaaliset termostaatit

Manuaaliset Termostaatit

Jopa yksinkertaisemmat kuin käsin säädettävät termostaatit, tarjoamme lattialämmitysjärjestelmien ohjaukseen laajan valikoiman manuaalisia termostaatteja, jotka ovat helppokäyttöisiä – kierrät vain asteikkoa ja hallitset lämmöntuotantoa.

Meidän täydellinen valikoimamme lattialämmitystermostaatteja

Tiedätkö, minkä tyyppinen termostaatti sopii projektisi lämmitysjärjestelmään? Tutustu alla olevaan Warmup lattialämmitysohjainten valikoimaan.

4iE

4iE Smart WiFi -Termostaatti löytää älykkään tavan lämmittää tehokkaammin.

Katso tuote

3iE

Ohjelmoitava, energiaa valvova termostaatti, joka tuottaa tarkan lämpötilan säädön.

Katso tuote

Ohjelmoitava termostaatti, jossa on helppokäyttöinen käyttöliittymä

Katso tuote

Ohjelmointia ei tarvita, vain säädä tavoiteltu mukavuuslämpötila.

Katso tuote

Termostaatin osto-opas

Et ole varma, minkä tyyppinen lattialämmitystermostaatti on sopiva? Lue osto-opas oppiaksesi tarkalleen, mikä Warmup-lattialämmitystermostaatti on yhteensopiva jokaisen projektin ja lämmitysjärjestelmän kanssa.

Osto-opas