HomeTietoa WarmupSertifioinnit ja merkit

Sertifioinnit ja merkit

Warmup-tuotteet ovat EU: n säännösten ja normien mukaisia, CE-merkittyjä ja useiden riippumattomien laitosten hyväksymiä.

Tuotteiden akkreditoinnit

Eurooppalaisten tuotevalikoimien akkreditoinnit ovat: BEAB ja FIMKO. Lisäksi olemme BEAMA ja TTA: n jäseniä ja ylläpidämme BSI ISO 9001 -sertifiointia.

BEAMA on johtava teollisuusjärjestö sähkötekniikan alalla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja koko Euroopassa. Warmupin jäsenyys tässä riippumattomassa asiantuntijatietojärjestössä ja foorumissa osoittaa, että olemme vastuullinen lattialämmitysten tuottaja.

TTA, The Tile Association, edustaa Yhdistyneen Kuningaskunnan seinien ja laattojen teollisia tuottajia. Olemme osa tätä yhdistystä osoittaaksemme, että olemme hyvämaineinen lattialämmitysbrändi, joka on aidosti kiinnostunut tarjoamaan parhaita mahdollisia tuotteita ja palvelua markkinoille.

BEAB Approved

Intertek BEAB Hyväksytty Merkki

BEAB Approved

Intertekin hyväksymä BEAB-merkki on eurooppalainen turvallisuusmerkki, jota käyttävät johtavat sähkövalmistajat tukeakseen CE-merkintää ja siten osoittavat, että he noudattavat pienjännitedirektiiviä (LVD).

BEAB-hyväksytty merkki on akkreditointi, joka osoittaa, että tuotteidemme turvallisuus on varmistettu Intertekillä, ja että tuote on valmistettu tarkastetussa tehtaassa hyväksyttyjä menetelmiä käyttäen ja että Intertek on testannut ja arvioinut tuotteitamme.

Kaikissa Warmup-termostaateissa on BEAB-hyväksynnät samoin kuin lämmitysmatoissa, lämmityskalvoissa ja DCM-PRO-järjestelmässä. Tämä tarkoittaa, että tuotteidemme hyvään, tehokkaaseen ja turvalliseen toimintaan voidaan luottaa vuosi toisensa jälkeen.

BEAB

BEAB Komponentti Hyväksytty Merkki

BEAB

BEAB Component Approved Mark on sähköinen turvamerkki, joka tarkoittaa sitä, että Yhdistyneen kuningaskunnan johtavat, riippumattomat asiantuntijat, BEAB, ovat määritelleet tuotteemme korkeimpiin eurooppalaisiin ja kansainvälisiin standardeihin.

Warmup DWS -kaapelijärjestelmissä on BEAB Component Approved Mark -merkintä, joka tarkoittaa, että tämä tuote täyttää korkeimmat turvallisuusvaatimukset ja että se on käytössä luotettava.

BEAB Approved factory

BEAB tehtaan hyväksyntä merkki

BEAB Approved factory

BEAB tehtaan hyväksyntä merkki osoittaa, että BEAB on vahvistanut, että tehdas täyttää tiukimmat valmistus- ja turvallisuusstandardit, joita on pidettävä jatkuvasti yllä tämän hyväksynnän säilyttämiseksi. Warmup-tuotteiden voidaan näin ollen luottaa olemaan laadukkaita ja valmistettuja turvallisuusstandardeja noudattaen.

FI CERTIFIED

FIMKO Merkki

FI CERTIFIED

FIMKO akreditointi on suunniteltu auttamaan ja tukemaan valmistajia tuotteiden ja toimintojen laadun hallinnassa.

WIS-lämmityskaapeli ja kaikki lumen sulatuskaapelit, mukaan lukien itsesäätävä kaapeli, omistavat FIMKO-merkin. Tämä tarkoittaa sitä, että voit luottaa ulkolämmitysvalikoimamme toimivan vuosi toisensa jälkeen ja antamaan sinulle turvallisen ja kätevän ulkolämmitysratkaisun.

ISO 9001

BSI ISO 9001

ISO 9001

Warmupilla on BSI: n sertifioima ISO 9001: 2015 standardi, joka on uusin versio kansainvälisesti tunnustetusta laatujärjestelmien standardista. ISO 9001: 2015 korostaa seuraaviin periaatteisiin perustuvia laatujohtamisjärjestelmien vaatimuksia: vahva asiakaslähtöisyys toimintojen tukemiseen prosessien avulla, ylimmän johdon osallistuminen päätöksentekoon riskipohjaisella lähestymistavalla ja jatkuvaan toimintojen parantamiseen.

Tämä todistus vahvistaa, että toimimme ja ylläpidämme tiukkoja laadunhallinnan prosesseja järjestelmien suunnittelun, kehittämisen ja toimittamisen suhteen. Näiden prosessien seurauksena tarjoamme tehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme maailmanlaajuisesti.

RIBA - CPD

RIBA akreditoitu CPD-palvelun tarjoaja

Warmup on RIBA CPD Providers Networkin akkreditoitu jäsen. RIBA CPD -ohjelma on suunniteltu arkkitehteille ja muille rakentamisen ammattilaisille avaintaitojensa ja osaamisensa kehittämiseksi ja ylläpitämiseksi.

RIBA - CPD

CIBSE akkreditoitu CPD-palvelun tarjoaja

RIBA - CPD

Warmup on CIBSE CPD -palvelun tarjoajien akkreditoitu jäsen. CIBSE on ammattitaitoinen jäsenyhteisö, jossa on yli 21 000 jäsentä 100 maassa.