HomeSähkölattialämmitysHuonetyyppiMakuuhuone

Makuuhuoneen sähkölattialämmitys

Lämmitysjärjestelmän on täydennettävä tilan käyttöä ja varmistettava, että huone on lämmin, mutta ei kuuma tai tunkkainen.

Sähkölattialämmityksen edut makuuhuoneessa

Makuuhuoneiden tulee olla lämpimiä ja houkuttelevia. Tasaisen lämmönjaon tarve ja mukava huonelämpötila tekevät sähkölattialämmityksestä täydellisen valinnan makuuhuoneeseen, mikä luo ihanteellisen ympäristön rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen pitkän päivän jälkeen.

bedroom wooden floor underfloor heating

Mikä järjestelmä on paras makuuhuoneeseen?

Sähkölattialämmitys mahdollistaa sen että tilan suunnittelemiseksi jää enemmän tilaa ilman, että patterit, pesualtaat tai tuuletusaukot luovat epämukavuutta. Lämmitä sähkölämmitysjärjestelmällä minkä tahansa muotoinen ja kokoinen huone, kellarista makuuhuoneeseen.

Sähköiset lattialämmitysjärjestelmät

Makuuhuoneissa yleisimmin käytetty lattiapäällystemateriaali on perinteisesti laminaattia tai puuta. Warmupilla on sähköinen lattialämmitysjärjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti kelluville lattioille. Lisätietoja kalvolämmitysjärjestelmästä alla.

WLFH lämmityskalvo

Warmup Foil Heating järjestelmä on sähköinen järjestelmä, joka on suunniteltu erityisesti kelluville lattioille. Esimerkki kelluvasta lattiasta on laminaatti, mutta myös vinyyli ja puu. Järjestelmä sopii suuriin, suorakulmaisiin tiloihin, ja se on helppo asentaa pyörittämällä kalvomatto jonkin eristemateriaalin päälle.

underfloor heating system in the bedroom