HomeTietoa WarmupTutkimus ja kehitys

Paras tutkimus ja kehitys

Sitoutumalla tutkimukseen ja kehitykseen (T & K) ja asiakaspalveluun, pystymme tarjoamaan teknisesti edistyksellisiä lattialämmitysjärjestelmiä, jotka takaavat  korkeatasoisen tuotteen laadun, suorituskyvyn ja asiakastyytyväisyyden.

Tutkimuksen ja kehityksen johtoasema

research and development warmup germany

Teknologinen kehitys

Jatkuvalla panostuksella tutkimukseen ja kehitykseen pystymme ennakoimaan ja vastaamaan teollisuuden tuleviin suuntauksiin ja teknologiseen kehitykseen. Tämä takaa nopean pääsyn uusimpiin innovaatioihin lattialämmityksen suunnittelun, energiatehokkuuden ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisen osalta.

Yksinoikeudella valmistettu tieto

Monen miljoonan euron arvoinen EN442-2-tutkimuskeskus Saksassa, sisäiset testauslaitokset ja valvotut Post Occupancy -testaustalot ympäri Eurooppaa tarjoavat ajantasaista, yksinoikeudella valmistettua tietoa tuotteista ja energiatehokkuusmenetelmistä.

research and development warmup germany
underfloor heating testing facility warmup german

Sisäinen EN442-2-tutkimuskeskus

underfloor heating testing facility warmup german

Jatkuva kehitys

Saksassa sijaitseva EN442-2-tutkimuskeskustamme testaa ja kehittää jatkuvasti uusia  innovaatioita lattialämmitykseen. Tutkimuskeskus toimii yhdessä tuotekehitysosaston kanssa, jossa suoritetaan useita erillisiä testejä eri ympäristöissä ja analysoidaan tulokset omassa analyysikeskuksessamme.
Testit voivat vaihdella alkaen uusista kaapelityypeistä ja muodoista ja järjestelmäohjauksen kokoonpanoista yhteistyökumppaneidemme tuotteiden materiaalien testaukseen asti. Tämä tarkoittaa, että meillä on alan johtava tietämys ja ajantasaiset tiedot järjestelmien energiatehokkuudesta ja toiminnasta eri olosuhteissa.

Innovaatio

Tämäntyyppiset investoinnit tutkimukseen ja kehitykseen ovat olennainen osa liiketoimintaamme. Tämä Tutkimuskeskus on keksintöjen, innovaatioiden ja kehityksen keskeinen lähde. Tulokset, kokemus ja tietotaito jaetaan toimistojemme ja liikekumppaneidemme kanssa eri puolilla maailmaa, mikä tekee Warmupista maailmanlaajuisesti luotettavan tuotemerkin.

Testausohjelma

warmup post-occupancy programme

Todelliset käyttökustannukset

Meidän post-occupancy monitored housing – testausohjelmamme kasvoi tarpeesta ennustaa paremmin talojen tulevia energiakäyttökustannuksia ja tuottaa erittäin yksityiskohtaista dataa Warmup-lattialämmitysjärjestelmien energiatehokkuudesta.

Tiedot kerätään muutaman minuutin välein monista pienistä antureista. Ne sijoitetaan strategisesti jokaiselle vyöhykkeelle lattian, ilman, kaapelin/veden ja ulkolämpötilojen ja usein muiden lukemien, kuten kosteuden ja säteilylämpötilan, vertailemiseksi.

Energiatehokkuus

Tämä ohjelma mahdollistaa yksityiskohtaisen kuvan siitä, kuinka paljon energiaa oikeasti tarvitaan ihanteellisten elinolojen luomiseksi. Tätä verrataan Saksan tutkimuskeskuksen antamiin tietoihin ja luodaan erittäin ennakoiva malli, jonka avulla voidaan vastata avainkysymyksiin lattialämmityskustannuksista ja Warmup-järjestelmän avulla saavutetuista säästöistä. Tähän kuuluu vastaukset kysymyksiin: “Kuinka paljon uuden, vielä rakennettavan talon lämmitysjärjestelmän käyttäminen maksaa?” – “Kuinka paljon säästän Warmupin säteilevän lattialämmityksen avulla verrattuna pattereihin tässä talossa?”.

warmup testing undefloor heating