Peililämmitin

Warmupin peililämmittimien avulla käyttäjät voivat nähdä selkeän kuvan kylpyhuoneen peilissä, ja saada ylellistä toimivuutta kylpyhuoneeseen.

Peililämmitin
Kylpyhuoneen tarvikkeet

Höyrytön kylpyhuoneen peili

Jokaisessa kylpyhuoneessa on peili – ja kaikki peilit höyrystyvät. Warmupin peililämmittimien tarjoaa täydellisen ratkaisun tähän ongelmaan muuttamalla perinteisen peilin lämmitetyksi kylpyhuoneen peiliksi.

Peililämmitin on vain ohut kalvo, joka on peilin ja seinän välissä. Warmup Mirror Demistersin avulla voimme taata, ettei koskaan kenenkään enää tarvitse pyyhkiä tai sotkea peiliä niin kuin ennen.

Höyrytön kylpyhuoneen peili

Avainedut

N

Kätevä asennus

Itseliimautuva ja kätevä asennus suoraan peilin takaosaan

N

Liitetty salamajärjestelmään

Automaattinen toiminta, kun valo on päällä

N

Tasainen lämpö, jossa nopea lämmitys ja energiatehokkuus

Käyttökustannukset vastaavat yhtä polttimoa

Asennus

Warmupin peililämmittimien on helppo asentaa. Järjestelmä käsittää itseliimautuvan kalvon, joka voidaan kiinnittää suoraan peilin takaosaan. Demister voidaan kytkeä joko suoraan olemassa olevaan huonevalaisinvirtapiiriin automaattista toimintaa varten, kun valo syttyy kylpyhuoneessa tai erillisellä päävalopiiriin kytketyllä kytkimellä.

Formaatit

Warmupin peililämmittimien on kolme eri muotoa; pyöreä, neliö ja suorakaide, joten se sopii useimpiin peileihin. Jos peili on epätavallisen suuri, voidaan kaksi lämmitintä yhdistää ja kiinnittää peiliin ja näin muuttaa tavallinen peili lämmitetyksi kylpyhuoneen peiliksi.

Turvallisuus

Warmupin peililämmittimien kestää kosteutta, tärinää, iskuja, pölyä ja ikääntymistä, joten sen turvallisuus kosteissa tiloissa ei ole huolen aihe.

Käyttöjännite 230 V AC ±15%, 50 Hz
IP-luokitus IP57
Liitäntäkaapelin pituus 1 m
Ohjaus kytketty salamajärjestelmään
Certificates accreditations-CE
Malli Mitat (mm) Teho (W)
WMD1 400 x 450 70
WMD2 600 (pyöreä) 55
WMD3 290 x 290 27
WMD4 600 x 1100 132