HomeTermostaatit4iE

4iE Smart Wifi -termostaatti

4iE Smart Wifi -termostaatti

4iE WiFi on älykäs lämmitystermostaatti, joka toimii älypuhelimen kanssa optimaalisen, kustannustehokkaan ja energiatehokkaan lämmityksen aikaansaamiseksi. Sekä sähkö- että vesilattialämmitysjärjestelmissä 4iE ei vaadi ohjelmointia ja käyttää Warmupin uusimpia tekniikoita varmistaakseen, että kodissa on aina haluttu lämpötila, oikeaan aikaan.

4iE Smart Wifi -termostaatti

LATTIALÄMMITYSJÄRJESTELMILLE

Älykäs lattialämmitystermostaatti

Helppo käyttää ja täysin yhteensopiva sähkö- ja hydraulisten lattialämmitysjärjestelmien kanssa, 4iE Smart WiFi -termostaatti säästää energiaa ja rahaa.

 Sovellusohjattu WiFi-lattialämmitystermostaatti

4iE on sovellusohjattu WiFi-lämmitysohjain, joka maksimoi lattialämmitysjärjestelmän energiatehokkuuden. Lattialämmitys on paljon tehokkaampi kodin lämmityksessä kuin perinteiset lämpöpatterit, toimimalla alhaisemmissa lämpötiloissa saavuttaakseen kodikkaan lämpötilan. Lattialämmityksen yhdistäminen 4iE: hen mahdollistaa automaattisen, intuitiivisen lämmityksen hallinnan aidosti älykkäässä kodissa.

 Maksimoi kodin energiatehokkuuden

4iE ja sen SmartGeo-tekniikka vähentävät energianhukkaa, varmistaen sen, että kodin lattialämmitys toimii varovasti ja tehokkaasti, juuri silloin kun sitä tarvitaan. 4iE: n käyttäminen Warmupin MyHeating-sovelluksen rinnalla voi pienentää energialaskujasi.

Älä enää koskaan tule kotiin kylmään taloon tai maksa liikaa energialaskuistasi.

Aina oikeassa lämpötilassa

SmartGeo™ -teknologia varmistaa sen, että kotisi lämpenee automaattisesti juuri silloin, kun tulet kotiin ja toimii tehokkaasti silloin kun olet poissa.

Helppokäyttöinen

4iE: n lämmitysohjaimet ovat helppokäyttöisiä, eikä ne vaadi ohjelmointia. Asennus voidaan suorittaa muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa.

warmup 4iE smart underfloor heating

4iE-lämmitysohjauksen ominaisuudet

Warmupin 4iE Smart WiFi termostaatti lattialämmitykseen on suunniteltu näyttämään hyvältä sekä moderneissa että perinteisesti sisustetuissa kodeissa, sen etupinnassa on lasiefekti ja viistottu kromireunus. Mukana selkeä, täysvärinen kosketusnäyttö, jota voidaan muokata eri teemoilla ja ladattavilla valokuvakuvioilla.

4iE toimii parhaiten, kun sitä käytetään yhdessä älypuhelinten Warmup MyHeating- ja AutoSwitch-lämmitysohjelmien kanssa.

MyHeating App

SmartGeo-teknologia yhdessä 4iE: MyHeating-sovelluksen kanssa ohjaa lämmitysjärjestelmää automaattisesti tietäen etäisyytesi kotoa ja lämmittäen kotisi juuri ajoissa ennen kotiin saapumista. Tämä estää energian tuhlauksen ja voi säästää jopa 25% energialaskuista.

Lisätietoja MyHeating-sovelluksesta täällä >

IFTTT-yhteys

4iE-lattialämmitystermostaatti on myös yhteensopiva muiden Smart-laitteiden kanssa IFTTT-alustan kautta, mikä mahdollistaa esimerkiksi WiFi-lattialämmitysohjaimen ja Amazon Alexan välisen yhteyden.

Katso Applets täällä >

Sähkölattialämmitys

Sähkölattialämmitys

Käytä 4iE: tä Warmup sähköisiä lattialämmitysjärjestelmiä

Vesikiertoinen lattialämmitys

4iE toimii täydellisesti vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien kanssa

Käyttöjännite 230 V AC ±15%, 50 Hz
Lataa 16 A, ~3600 W
Mitat 90 x 110 x 18 mm (vaatii 35 mm syvän pistorasian)
Näyttö 74 x 52 mm kokoinen kosketusnäyttö
Anturit  toimitetaan NTC 10K lattia-anturilla (3 m) ja sisäänrakennetulla ilma-anturilla
Ohjelmointi  enintään 5 mukavuusjaksoa päivässä, millä tahansa päivien yhdistelmällä 
IP-luokitus IP33
Er-P-luokka IV
Hyväksynnät, todistukset ja merkinnät accreditation-beab accreditations-CE
4iE vaatii aina 230 V:n vaihtovirtaa
Yhteensopiva sähkö- ja vesikiertoisten lattialämmitysjärjestelmien kanssa 
Yhteensopiva Combi- ja System-kattiloiden kanssa, joissa on Switch Live (230VAC) syöttö
Alemmalle jännitteelle tai jänniteettömien järjestelmien kanssa on käytettävä kontaktoria